Sex for kvinder tantra kursus

sex for kvinder tantra kursus

apr Ét par, som er på alle tre kurser (I+II+III) kr. I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og højere bevidsthed. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der. Blog om tantra, parforhold, polaritet, mænd, kvinder og sex Kurser i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed. Kurser i bevidst berøring, intimitet.

Videos

How to start having Tantric sex (tips for beginners) apr Ét par, som er på alle tre kurser (I+II+III) kr. I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og højere bevidsthed. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der. Mange steder kan du læse om at tantra er lige med sex og lige så mange Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen.

Sex for kvinder tantra kursus -

Alle kombinationsmuligheder af af par er velkomne. Læg mærke til at du på ingen måde kan regne med antallet af deltagere på fb-opslaget, for mange fravælger at klikke ind på det som deltager. Kosten er inklusiv i prisen og du forventes at deltage i anretning samt afrydning efter måltider. sex for kvinder tantra kursus

0 thoughts on “Sex for kvinder tantra kursus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *